Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasa ve Mesleki eğitim gören öğrencilerin staj yapabileceği işyeri sayısı hk.

10 KISI ÇALISTIRAN ISYERLERI DE STAJ YAPTIRABILECEK 


Mesleki egitim gören ögrencilerin staj yapabilecegi isyeri sayisi artiriliyor. 10'dan fazla isçi çalistiran isyerleri stajyer uygulama kapsamina alinacak. Isyerinde staj yapan ögrencilerden 18 yasini bitirenlere, asgari ücretin üçte biri oraninda ücret verilecek.
20'nin üzerinde isçi çalistiran isyerlerindeki stajyerlere ise asgari ücretin üçte ikisi oraninda ücret ödenecek. Mevcut düzenlemede yalnizca 20'nin üzerinde isçi çalistirilan isyerleri stajyer uygulama kapsaminda bulunuyor ve stajyerlere de asgari ücretin üçte ikisi oraninda ücret veriliyordu.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com