Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Ağustos 2017 Pazartesi

Temmuz ayında yapılan katsayı artışından doğan emekli ikramiyesi farkı tarafıma ödenmesi gerekmiyor mu?

Yaş haddinden emekli edilenlere ikramiyesi farkı ödenir
Soru: Yaş haddinden 20 Şubat 2017 tarihinde resen emekliye sevk edildim. Temmuz ayında yapılan katsayı artışından doğan emekli ikramiyesi farkı tarafıma ödenmesi gerekmiyor mu? SGK’dan soruma cevap alamadım.
S.Salih ÖZEK
Cevap:  Emekli Sandığından yaş haddinden re’sen emekli edilenlere, emeklilik tarihinden sonraki ilk katsayı artışından dolayı emekli ikramiyesi farkı ödenir. Emekliye sevk edildiğinizden sonraki ilk katsayı artışı olan Temmuz 2017’deki memur maaş katsayısı artışından dolayı yüzde 6,92oranında emekli ikramiyesi farkı ödenmesi gerekiyor. Ödeme Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından otomatik olarak yapılacak ve size de bilgi verilecektir.

Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com