Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Temmuz 2017 Perşembe

Başpolis memuru olarak çalışmaktayım ne zaman emekli olabilirim?

Mart 2022’de emekli olabilirsiniz
Soru: Emniyet Müdürlüğünde Başpolis Memuru olarak çalışmaktayım ve mesleğime 25.12.1995 yılı itibariyle Polis Okuluna başlayarak 7,5 ay sonra mezun alarak 12.08.1996 tarihinde görevime başladım. Meslek içerisinde 18 ay askerlik yaptım ve askerliğimi ödeme yaparak süreye saydırdım. 01.03.1975 doğumluyum ve Fakülte mezunuyum. Daha önceden sigortam yok. Ne zaman emekli olabilirim. Cevaplarsanız sevinirim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.   
Mustafa AKBULUT
Cevap: Emekli Sandığı'ndan emekli olmak için: 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 53 yaş şartlarına tabisiniz. Polis memuru olarak çalıştığınız sürede hak kazanacağınız fiili hizmet süresi zammınız emeklilik yaşınızdan düşürecektir. 1 Mart 2022 tarihine kadar polis memuru olarak çalıştığınız varsayılırsa, 24 yıl çalışmanıza karşılık hak kazanacağınız 6 yıl yıpranma süreniz emeklilik yaşınızdan düşülecek ve bu tarihte emekliliğe hak kazanacaksınız.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com