Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Kasım 2013 Perşembe

Şu anda isteğe bağlı Bağ-kur ödüyorum emekliliğe belli bir süre kala SSK'ya geçmem daha avantajlı oluyormuş siz ne tavsiye edersiniz?



NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

10.12.1976 doğumluyum. 01.03.1992 tarihli Sigorta girişim var. Şu anda isteğe bağlı BAĞ-KUR ödüyoruz. Emekliliğe belli bir süre kala Sigortaya geçmem gerekiyormuş, daha avantajlı oluyormuş. Kaç günüm var, hangi kurumdan ne zaman emekli olabilirim? Siz ne tavsiye edersiniz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Hanife S. 


CEVAP: 01.03.1992 tarihli Sigorta girişiniz ve 4/a, 4/b mevzuatına göre ödenmiş toplam 3.719 gününüz var. 20 yıl, 48 yaş ve 5.525 günle emekli olabilirsiniz. Bunun için 1.806 gün daha prim ödeyeceksiniz. Bunun 540 gününü BAĞ-KUR’a, kalan 1.260 gününü de Sigorta’ya ödeyip, 48 yaşınızın dolduğu 10.12.2024 tarihinde emeklilik müracaatı yapabilirsiniz.
BAĞ-KUR’a prim ödemeye devem ederseniz, BAĞ-KUR’dan 7.200 günle emekli olabilirsiniz. Sigorta’dan emekli olmayı tercih edebilirsiniz.

Lütfi Köksal - TÜRKİYE

--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Akıllı telefondan bilgisayara, giyimden ayakkabıya, hatta kedi ve köpek mamasına kadar her türlü ürünün satıldığı siteler aşağıda sizi bekliyor... 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com