Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Eylül 2013 Pazar

SGK’dan eczanelere ödenen reçete başı hizmet bedeli - 75 KURUŞ!

eczane_logo
SGK’dan eczacılara müjde

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği’nin anlaşmasına göre, eczacılara 75 kuruş hizmet bedeli geliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türk Eczacıları Birliği (TEB) bir süredir yapılan görüşmelerin ardından anlaştı. Varılan anlaşmanın ardından eczacılara 75 kuruş hizmet bedeli geliyor. Türk Eczacıları Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasındaki ek protokol görüşmeleri dün tamamlanarak taraflarca imzalandı. Protokole göre Kurum (SGK) tarafından eczanelere ödenen reçete başı hizmet bedeli 75 kuruşa çıktı. Protokole göre hasılatı 700 bin TL’ye kadar olan eczanelere ödenecek. 

Protokole göre eczanelerin SGK’ya yapacakları indirim oranları da belli oldu. Buna göre hasılatı 700 bin TL’ye kadar olan eczaneler bir indirim uygulamayacak. Hasılatı 700 bin 1 TL ile 900 bin arası olan eczaneler yüzde 1, 900 bin 1TL ile bir buçuk milyon TL arası olan eczaneler ise yüzde 3 indirim uygulayacak.

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com