Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Eylül 2013 Pazar

1800 gün Bağ-Kur primi varsa malulen emekli olabilir mi? - MALULEN EMEKLİLİKTE YÜZDE 60 RAPOR ŞARTI!


Sadece 1800 gün yetmez

Soru: Sadettin Bey, bir vatandaş Bağ-Kur’lu olarak çalışmakta iken kanser hastalığına yakalanıyor ve tedavisi devam ediyor. Bu durumda kişinin 1800 gün Bağ-Kur primi varsa malulen emekli olabilir mi? Emekli olabilecekse ne yapmalı, nereye başvuruda bulunmalıdır? Hüseyin F.


Cevap: Hüseyin Bey, bu kişinin 1800 gün primi olması malulen emekli olabileceği anlamına gelmez. Kanser hastalığının hangi aşamada olduğu ve çalışma gücüne ne ölçüde etki ettiği de sağlık kurulunca değerlendirilir. En az %60 oranında çalışma gücü kaybı oluşmuşsa, malulen emekli olabilir.

Sadettin ORHAN – BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com