Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Haziran 2013 Perşembe

Fenerbahçe'li futbolcuya Monaco'dan servet - 12 MİLYON EUROLUK TEKLİF!


Monacodan servet!
Monaco'dan servet!

Yaptığı transferlerle Avrupa'da ses getiren Fransız ekibi, şimdi de Meireles'e kanca attı. Kırmızı-Beyazlılar, Portekizli için 12 milyon Euro ödemeye hazır.


Falcao, Rodriguez, Moutinho ve Carvalho gibi yıldız isimleri yüksek bedellerle kadrosuna katan Monaco şimdi de gözünü Raul Meireles’e dikti. Fransız ekibi, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon başında Chelsea’den 9 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Portekizli oyuncuya servet ödemeye hazır... Kırmızı-Beyazlılar, yıldız futbolcu için Fenerbahçe’ye 12 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Meireles’e de yıllık 3 milyon Euro’yu gözden çıkaran Monaco, patronu Dmitriy Ribolovlev’un önderliğinde Avrupa pazarını hareketlendirmeye devam ediyor.

TÜRKİYE'DE DEĞİŞTİ!

Futbolculuk kariyerinde ilk kırmızı kartını Fenerbahçe formasıyla Süper Lig’de gören Raul Meireles, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan da (PFDK) biri 4, diğeri 3 maç olmak üzere iki kez ceza almıştı. Meireles’in Türkiye’de değiştiği yorumları öne çıkarken, yıldız futbolcuyla ilgili kararın ilk yönetim kurulu toplantısında verilmesi bekleniyor.

Yusuf Dursun/Fanatik

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com