Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Haziran 2013 Perşembe

Benfica'lı Cardozo Fenerbahçe'ye gelecek mi? - 47 MAÇTA 33 GOL ATTI!

Cardozo için şartlar zorlanıyor

Cardozo bombası
Benfica ile bağlarını koparan Paraguay'lı için Sarı-Lacivertliler'in 12 milyon Euro önerdiği iddia edildi.


Gelişmeleri golcünün menaceri de doğruladı, “Teklif var. Cardozo da hedefleri olan bir kulübe gitmek istiyor” dedi Uzun süredir Fenerbahçe’nin transfer listesinde zirvede yer alan Oscar Cardozo cephesinde çok sıcak gelişmeler yaşanıyor... Yıldız oyuncu, kendisini düşünmeyen ve 2015’e kadar sözleşme yenileyen hocası Jorge Jesus’a restini çekip ilk adımı attı, Sarı-Lacivertliler de hamlesini yaptı. Artık Benfica defterini tamamen kapatan Paraguay’lı için Fenerbahçe’nin Portekiz temsilcisine 12 milyon Euro (Yaklaşık 30 milyon TL) önerdiği iddia edildi. Gelişmeleri golcünün menaceri Pedro Aldave de doğruladı.

FENERBAHÇE'YE GOLÜ VAR
Futbolcusunun 2016’ya kadar Benfica ile sözleşmesi olduğunu ve mukavelesindeki 60 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini hatırlatan ve A Bola’ya konuşan Aldave, “Benfica Başkanı ile konuştuk. Kendisine, başta Türkiye’den olmak üzere çeşitli liglerden teklifler geldiğini ilettim. Tabi ki kimse 30 yaşındaki bir oyuncuya 60 milyon Euro vermez. Benfica iyi bir teklife sıcak bakıyor. Cardozo da hedefleri olan bir kulübe gitmek istiyor” ifadeleriyle transferin önünün artık tamamen açıldığını duyurdu. Fenerbahçe önce Benfica’dan gelecek yanıtı bekleyecek, ardından da Cardozo ve menaceriyle görüşecek.

33 GOL
Portekiz’de oynanan maçta Fenerbahçe ağlarına da 2 gol bırakıp Benfica’nın finale çıkmasında büyük rol oynayan Cardozo, çok iyi bir sezon geçirdi. Paraguaylı, 47 maçta tam 33 gole ulaşıp transferin gözdelerinden oldu.

Kaynak: POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com