Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Mayıs 2013 Perşembe

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Reyhanlı ziyareti - OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU!


Abdullah Gül: "Bu olay tüm ayrıntılarıyla aydınlatılacaktır"

Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlı'da!

Abdullah Gül: "Bu olay tüm ayrıntılarıyla aydınlatılacaktır"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün konuşmasından satır başları:

Maelesef bu terör olayında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Önce hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün Reyhanlı halkına başsağılığı ve yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bütün siyasi partilerden hep beraber buradayız. Bu olay çok üzücüdür ve acısı çok derindir. Türkiye'de tek hamlede yapılan ve en çok acı çektiğimiz bir olaydır.

Bu olayı teşvik edenler yapanlar ve yardım edenleri şiddetle lanetliyorum. Bu olayı gerçekleştirenler cezasını çekecektir. Olayın bütün detayları aydınlatılacaktır. Emniyet ve istihbarat birimlerimiz çalışmalarını yapmıştır. Delilleri somutlaştırma çabaları içerisindedirler. Hem emniyet hem istihbarat zanlıları takip ediyordu. Saldırı takip altında nasıl oldu? Bununla ilgili çalışmalar yapılıyordur

'OLGUNLUK GÖSTERMEMİZ GEREKİR'

Hatay ilimizin özel hassasiyetlerini bilenler halkımızı kışkırtmak istemiştir. Suriye'de olup bitenler hepimizi olumsuz etkilemektedir. Komşu bir ülkenin kendi kendini tüketiyor olması üzücüdür. Suriye halkı evini barkını terk etmek zorunda kalmışlardır. Evini terk eden kişiler doğal olarak komşusuna sığınacaktır. Bu insanlar can derdine düşen kardeşlerimizdir. Can derdine düşüp evini barkını terk eden insanları misafir etmişizdir. Bu asil davranışından dolayı tüm halkımızı tebrik ediyorum. Hiç kimse evinin barkını isteyerek terk etmez. Onun için burada büyük bir olgunluk göstermemiz gerek.

'ACILARINI PAYLAŞIYORUM'

Oyunlara gelmeyelim, gün birlik beraberlik günüdür. Ayrılıklar farklılılar tabi olacak. Farklı fikirler olur ama sözlerin nereye gideceğini unutmayalım. Gün birliğimizi beraberliğimizi muıhafaza etme günüdür. Bu yanlışı yapan insanlar her yerden çıkabilir, emniyet güçlerimiz bunları bulacaktır.

Bu olayların gerçekleştiği yerlerde kamu hizmetlerinin daha iyi yapılması kaçınılmazdır. Bütün bakanlıklarımız ellerinden geleninin fazlasını yapacaktır. Bütün Reyhanlı halkımızın acılarını paylaşıyorum. Bu kandil gününde büyün dualarımız onlarla birlikte olacaktır.

'MİT VE EMNİYETİN UYARILARI VAR'

Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Bu şehirlerimiz olağanüstü bir durumda. Birdenbire nüfus artışı olmuştur. Bir çok hassas durumlar vardır. Kötü niyetlilerin tam arayıpta bulamadığı bir ortam olduğunu dile getirmeliyiz. Bugün zanlı olarak mahkemeye sevk edilen kişileri takip edilmiştir. Emniyet teşkilatımız çalışmalarını sürdürüyor. MİT ve emniyetin uyarıları var. 100 tane olayladan 99 tanesini önlersiniz bunları duyurmazsınız ama bir tanesi elden kaçınca... Hepimizin görevi yüzde 100 başarılı olmaktır tabi...

Suriye'de akan kanın durması ve Suriye halkıda nasıl demokrasinin nimetlerinden faydalanan haklar gibi bütün bu haklardan faydalanması meşrudur. Bu olayların uzamaması bizim için önemlidir.

'ASLA MÜSADE ETMEYİZ'

Acılı ailelerden mümkün olanlarla bir araya geldim. Büyük bir olgunlukla karşılaştım. 

Türkiye bir hukuk devletidir. Türkiye'nin kategorisi hukuk ve demokrasidir. Suriye'de olup bitenlerin Türkiye'ye taşınmasına asla müsade etmeyiz.

200 bin kişi çadırlarda yaşıyor. Biz kendi ihtiyaçlarımızla onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Unutmayın Ürdün gibi bir ülkede 400 bin kişi var. Türkiye'nin büyüklüğünü düşünebiliyor musunuz?

Allah hiç kimsenin ülkesini bu duruma düşürmesin. Türkiye'nin bu zor şartlarda kalan insanlara yardımı semboliktir.

OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Reyhanlı'da patlamanın olduğu bölgede incelemelerde bulunduktan sonra Reyhanlı halkına hitap etti.

'HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Gül, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Bütün Reyhanlılar'ı oyuna gelmediğiniz için tebrik ediyorum. Olup bitenler üzücüdür tabii. Kimse evini barkını terk etmek istemez. Sizler, evinden barkından ayrılmak zorunda kalanları aranıza alarak en büyük asaleti gösteriyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu durumu düzeltmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız."

HABERTÜRK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com