Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Aralık 2012 Çarşamba

Şişli, Fatih, Zeytinburnu ve Arnavutköy ilçelerinde yaşayanlar dikkat - ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK BÖLGELER!

İstanbul'da elektrik kesintisi

Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat!

İstanbul'un Arnavutköy, Zeytinburnu, Şişli ve Fatih ilçelerinde 27 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları nedeniyle 27 Aralık'ta, 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Arnavutköy'de Karaburun Köyü, Yeniköy, Durusu Mahallesi Çınardere mevkisine elektrik verilemeyecek. 

Aynı gün, 02.00 ile 07.00 saatleri arasında Zeytinburnu'nda Seyitnizam Mahallesi Akevler Sitesi, Titizler Tekstil, G/18, G/14 sokaklar ve civarı, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Şişli'de Büyükdere Caddesi, Mithat Ünlü Sokak, Kore Şehitleri Caddesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak. 

Elektrik kesintisi yapılacak diğer bölgeler, şu şekilde: 

'Fatih'te, 08.00 ile 16.30 saatleri arasında Yedikule Mahallesi Hacı Ehvaddin, Yedikule İstasyonu ve Yedikule caddeleri, Yedikule Meydan, Kalaycı Bedri, Cami, Kürkçü Hamamı ve Tütüncü Rasim sokaklar ile Kıyakçı Hasan Çıkmazı ve civarı, 07.00 ile 16.30 saatleri arasında, Haseki Sultan Mahallesi Kızılelma Caddesi, Hekimoğlu Ali Paşa Caddesi, Ağababa Sokak ve aralığı, Yeşil Tulumba, Mimarbaşı, Çukurçeşme ve Selimpaşa sokaklar ile civarı.'

4 İLDE DAHA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Ankara başta olmak üzere, bazı illerde 28 Aralık Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak.

EnerjiSA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Aralık Cuma günü Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Bartın'da bazı cadde, mahalle ve sokaklara, belirli saatlerde elektrik kesintisine gidilecek.

Açıklamaya göre, Ankara'nın, Çankaya, Mamak, Şereflikoçhisar, Polatlı, Nallıhan, Haymana, Sincan, Çankırı'nın Merkez ile Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Zonguldak'ın Ereğli ve Bartın'ın merkez ilçelerindeki bazı mahalle ve sokaklara belirli saatler arasında elektrik verilemeyecek.

Ajanslar - MİLLİYET

İSTANBUL RESİMLERİ İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com