Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Aralık 2012 Pazar

24 Soruda Türkiye - Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi

Türkiye - Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi

  1. Alman sigorta mevzuatına göre yaşlılık aylığı alma koşulları nelerdir?
  2. Almanya prim iadesi için dul ve yetimlerin bekleme süresi ne kadardır?
  3. Almanya sosyal güvenlik mevzuatına göre malullük aylığı alma koşulları nelerdir? - Yeni !!
  4. Almanya tarafından verilen çocuk paralarının Türkiye'ye transferi mümkün müdür?
  5. Almanya'da kaza geçirip veya meslek hastalığına tutulup bir süre tedavi görmek üzere Türkiye'ye gönderilen sigortalı sağlık yardımını alabilmesi için ne yapmalıdır? - Yeni !!
  6. Almanya'da sağlık yardımı alma hakkına sahip bir kimsenin geçici olarak Türkiye'de bulunduğu sırada kendi imkanları ile ücretli tedavi görmesi halinde muayene ve tedavi masraflarının Alman hastalık sandıklarınca ödenmesi ne şekilde olur?
  7. Almanya'da veya Türkiye'de geçen sigortalılık süreleri yeterli ise ayrı ayrı tam aylık bağlanabilir mi?
  8. Almanya'da çalışan Türk işçileri aile yardımlarından nasıl yararlanırlar?
  9. Almanya'da çalışan Türk sigortalıların dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir? - Yeni !!
  10. Almanya'da çalışan işçilerin Türkiye'de oturan aile bireylerinden hangileri sağlık yardımlarından yararlanabilirler? - Yeni !!
  11. Almanya'da çalışan işçilerin Türkiye'deki aile bireylerinin sağlık yardımlarından ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için ne yapılmalıdır?
  12. Almanya'da çalışan sigortalılar ile yanlarında ikamet eden aile bireylerine hangi sağlık yardımları yapılmaktadır? - Yeni !!
  13. Almanya'da çalışan sigortalılar ile yanlarında oturan aile bireyleri Türkiye'ye tatil için geldiklerinde kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir? - Yeni !!
  14. Almanya'da çalışan sigortalıların hastalandıktan sonra Alman Hastalık Yardım Sandıkları'nın izni ile Türkiye'ye gönderilmeleri halinde sağlık yardımlarından ne şekilde yararlanacaklardır? - Yeni !!
  15. Almanya'da çalışmakta olan sigortalı ile beraberinde ikamet eden aile bireylerinden kimler sağlık yardımlarından yararlanmaktadırlar? -Yeni !!
  16. Almanya'daki hangi primler iade edilemez?
  17. Almanya'daki primlerin iade edileceği hak sahipleri kimlerdir?
  18. Almanya'dan geçici olarak gelen sigortalılar veya aile bireylerinin Türkiye'de hastalanmaları halinde ne yapılmalıdır? - Yeni !!
  19. Almanya'dan prim iadesi ne zaman talep edilebilir?
  20. Almanya'yı terk eden Türk vatandaşlarının prim iadesi için nereye başvurmaları gerekir?
  21. Türkiye - Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesinin vatandaşlarımıza sağladığı haklar nelerdir? - Yeni !!
  22. Türkiye - Almanya sosyal güvenlik sözleşmesine göre emeklilikte hangi hizmetler birleştirilebilir?
  23. Türkiye'de veya Almanya'da geçen sigortalılık süreleri yeterli değil ise hizmet birleştirilmesi yapılarak kısmi aylık bağlanabilir mi?
  24. Yetimler ne zamana kadar Almanya'dan prim iadesi talebinde bulunabilirler?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com