Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Kasım 2012 Perşembe

Ne zaman emekli olabilirim?

1 Şubat 2022 de emekli olabilirsiniz
Soru: 1965 doğumluyum. 1 Ağustos 1998 tarihinde SSK'lı oldum. Ne zaman emekli olabilirim? Bugüne kadar eksiksiz prim ödedim.
Fatih HİMMET

Cevap: Muhtemelen sigorta başlangıç tarihinden önce 18 ay askerlik yaptığınız. Askerlik sürenizi borçlanmanız halinde, sigorta başlangıcınız 18 ay geri gider ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5825 gün prim ödeme ve 56 yaş şartlarına tabi olursunuz. Borçlanmadan sonra 670 gün daha prim ödeyerek, toplam priminizi 5825 güne tamamlamanız şartıyla, 25 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız 1 Şubat 2022 de emekli olabilirsiniz.

Askerliğinizi borçlanmazsanız toplam 5900 gün prim ödemiş olmanız şartıyla, 25 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız 1 Ağustos 2023 de emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Ziyaret İçin Tıkla www.emeklilikhaber.com 
RSS Abone Ol www.feeds.feedburner.com/emeklilikhaber 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com