Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Kasım 2012 Perşembe

İtalya'da Hakan Şükür'ü sevindiren haber - SALONDA ANONS YAPILDI!

Bu haber İtalya'da Hakan Şükür <br> ve eşinin yüzünü güldürdüBu haber İtalya'da Hakan Şükür ve eşinin yüzünü güldürdü


Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında İngiliz ekibi Manchester United’ı 1-0 yendiği salonda duyuruldu. Bu anons salonda sevinçle karşılandı.


Milano’daki Westin Palace Hoteli’nde ALBA derneğince bu yıl 6’ıncısı düzenlenen yemeğe, Türkiye-İtalya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İtalyan Senatör Paolo Pietro Amato, Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil ve Milano Belediye Başkan Yardımcısı Maria Grazia Guida ile çok sayıda davetli katıldı.

Hakan Şükür, yemek öncesi yaptığı konuşmada, ALBA’nın dostluk yemeğinde tam anlamıyla bir kültürel zenginlik yaşandığını söyledi.

Kültürler ve dinlerarası diyaloğun önemine işaret eden Şükür, ”Hangi koşulda olursa olsun, tüm dinler arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve memnuniyet ilkeleri çerçevesinde yaklaşım göstermeliyiz. Başkalarının düşüncelerine hep saygılı olmalıyız” diye konuştu.

Futbolculuk döneminde İtalya’da hep saygı ve sevgi gördüğünü anlatan Şükür, ”Burada gördüğüm sevgi ve saygının aynısını ülkemden selam olarak sizlere iletiyorum. İtalya’yı hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım” dedi.

-Senatör Amato- İtalya-Türkiye Paramentolararası Dostluk Grubu Başkanı Senatör Paolo Pietro Amato, zor zamanlardan geçtiklerini belirterek, ”Geleceğimizi inşa etmek için, bu zor zamanlarda diyaloğu önemseyen toplantılara ihtiyacımız var. Böylesine zor ve zaman zaman şiddet olaylarına tanıklık eden bu dünyada, ALBA’nın toplantılarının taşıdığı barış, kardeşlik ve sevgi mesajları çok önemli” diye konuştu.

Senatör Amato, ”dostum” diye hitap ettiği Hakan Şükür’e İtalyan Senatosu’nun teşekkür plaketini takdim etti.

-Büyükelçi Akil- Roma Büyükelçisi Hakkı Akil de ALBA derneğinin yemeği dolayısıyla Milano’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları kaydetti: ”Bu tür yemekler, sadece Türkler arasında değil, tüm İtalya’da toplum katmanlarını bir araya getirdiği için karşılıklı diyaloğa, değişik kültürlerin birbirini yakından tanımalarına vesile olmaktadır. Bu bakımdan çok yararlı olduğunu düşünüyorum.” Milano Belediye Başkan Yardımcısı Maria Grazia Guida, farklılıkların bir arada yaşadığı şehir yaratmak için çalıştıklarını belirtti, diyaloğa yaptığı katkı nedeniyle ALBA derneğine teşekkür etti.

ALBA Derneği Başkanı Fatih Çamlıca da diyalog yemeğinin amacına ulaştığını ümit ettiklerini söyledi.

-Galibiyet sevinçle karşılandı-

Öte yandan, Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında İngiliz ekibi Manchester United’ı 1-0 yendiği salonda duyuruldu. Bu anons salonda sevinçle karşılandı. MİLLİYET

Etiketler: Hakan Şükür, İtalya, Milano, Roma, UEFA, Parti, olursa, sadece, İtalya, Türkiye, İtalyan, İstanbul, Ak Parti, Manchester, Galatasaray, Hakan Şükür, Şampiyonlar Ligi, Manchester United, Milletvekili Hakan Şükür,



Özel sağlık sigortası fiyatları kişisel özelliklerinize, geçirilmiş rahatsızlıklara, hastane ağına ve poliçe limitleri gibi detaylara göre farklılık gösterir.


Sağlık sigortası prim ve teklif karşılaştırma işlemi için bilgilerinizi tam ve doğru doldurmanız gerekir.


Özel sağlık sigortası teklifinizi görmek için bilgilerinizi eksiksiz doldurun, en uygun poliçeye ulaşın!

Sağlık Sigortanızı Seçmek İçin Linklerden birine tıklayıp 
Sağlık Sigortası Hesaplama Aracını kullanabilirsiniz.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com