Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Ekim 2012 Pazar

Renault'ta, Fluence, tüm Megane ailesi Scenic ve Grand Scenic modellerinde ÖTV farkı yok!


Peşinatsız ve ÖTV indirimli Araba Kampanyaları

Renault'ta, Fluence, tüm Megane ailesi Scenic ve Grand Scenic modellerinde yüzde 3 ÖTV farkı müşteriye yansıtılmıyor. 1600 cc'ye kadar olan modellerde ÖTV farkının Renault tarafından karşılanacağı ekim ayında, müşteriler “Şimdi al 2013'te öde” kampanyasından da faydalanıyor.

Renault'un tüm binek ve Yeni Kangoo Multix modellerinde geçerli olan kampanya dahilinde 48 bin lira için 48 aya kadar vadeler için yüzde 0.89 sabit faizli kredi kullandırılıyor. Ayrıca 18 bin lira kredi kullanan müşteriler 18 ay “sıfır” faiz ile geri ödeme yapabiliyor. Bu fırsat, tüm Renault binek modellerinde geçerli.

Kampanya kapsamında Yeni Megane HB 1.6 16V 34 bin 950 lira, Fluence 1.6 16V 37 bin 950 lira, Yeni Scenic 1.5dCi 58 bin 950 lira, Kangoo Multix 1.5 dCi ise 32 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: kampanyalarcekilisler.com



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com