Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Ekim 2012 Pazar

Peşinatsız ve ÖTV indirimli Sıfır Araba Kampanyaları - Fiat


Peşinatsız ve ÖTV indirimli Sıfır Araba Kampanyaları - Fiat


Fiat, ekim ayında Actual, Active Plus ve Via donanımlı Linea Classic'in 1.3 litre 95HP'lik motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Linea Classic, Easy donanımlı Yeni Linea'nın 1.3 litre 95HP'lik versiyonuna ise 1.4 litre benzinli Yeni Linea fiyatına sahip olma imkanı sunuyor. Linea 32 bin 990 TL'den başlayan dizel fiyatıyla satılıyor.

6 bin 90 TL'ye varan indirimlerle benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo fiyatlarını birbirine eşitleyen Fiat, dizel Bravo'ya 42 bin 290 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olma imkanı tanıyor.


Fiat, ayrıca 20 bin TL 2 yıl yüzde “0” faizli kredi avantajı ile otomobil alma imkanı getirirken, daha düşük peşinat ve daha uzun vade ile kredi kullanmak isteyenlere ise 30 bin TL 3 yıl yüzde 0.54 faizli kredi avantajı da sunuyor.

Nakit alımı tercih edenlere tüm otomobillerde ilave 2 bin TL indirim uygulayan Fiat, Punto'da ise ekim ayında 28 bin 140 TL'den başlayan fiyatlarla satış yapıyor.


Fiat'ın ticari araçlarda ise “ÖTV bizden, üstelik 20 bin TL 2 yıl “0” faizli kredi ile” kampanyası dikkati çekiyor. Fiat, daha düşük peşinat ve daha uzun vade ile kredi kullanmak isteyenlere 30 bin TL 3 yıl yüzde 0.54 faizli kredi avantajı sağlıyor.

Ayrıca, Fiorino Combi, Fiorino Combimix, Doblo Classic Combi ve Yeni Doblo Combi modellerinde “ÖTV'yi de ödemeyin” sloganıyla tüketicilerin karşısına çıkan Fiat, nakit alımı tercih eden müşterilere ise tüm ticari araçlarda ilave 3 bin TL indirim uyguluyor.


Kaynak: kampanyalarcekilisler.com



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com