Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Ekim 2012 Cuma

İspanya’nın kredi notu - İKİ KADEME BİRDEN DÜŞÜRÜLDÜ!

İspanya S&P’den ‘tırpanı’ yedi


Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İspanya’nın kredi notunu iki kademe birden indirerek, yatırım yapılabilir seviyenin bir basamak üzerinde olan BBB-’ye düşürdü.


S&P, derinleşen resesyonun İspanyol hükümetinin ekonomik gerilemenin önüne geçebilmesi için seçeneklerini sınırladığına dikkat çekti. Notun indirilmesine gerekçe olarak ekonomik büyümede görülen yüksek risk ve bütçe performansındaki yetersizlikler gösterildi. Beklenmeyen not indiriminin ardından ilk açıklama İspanya Hazine Müsteşarı Fernandez Palomero Morales’ten geldi. Morales, “Bu yaklaşım bizim için sürpriz ve İspanya adına pek de iyi olduğu söylenemez. Durumun hassasiyetini ortaya koyuyor” dedi.

Kurtarma paketi düşünüyor

Analistler İspanya’nın bir kurtarma paketi isteyip istemeyeceğinin takip edildiği bir ortamda kredi notunun 2 kademe birden indirilmesine rağmen notunun halen Türkiye’nin kredi notunun üzerinde olduğuna dikkat çekerek bu yüzden Türkiye’ye yönelik bir not artırım beklentisinin sıcaklığını koruduğunu belirtiyor.

Etiketler: haber, haberler, S&P, Ten, Morales, Türkiye, İspanya,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com