Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Ekim 2012 Cumartesi

Dünyanın en pahalı benzini - 5 TL’YE 9 KURUŞ KALDI!

BENZİNDE 5 TL’YE 9 KURUŞ KALDI

Benzine 28 Eylül’de yapılan 9 kuruşluk zamla ‘dünyanın en pahalı benzini’ rekorunu kıran Türkiye’ye bu zam da az geldi.


Dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 9 kuruşluk daha zam yapıldı. Son zamdan sonra 4.91 TL’ye satılmaya başlanan benzinde fiyatın 5 TL’ye çıkmasına 9 kuruş kaldı.

Norveç fiyat indirdi
Bütçe açığını kapatmak için yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlardan 12 gün sonra benzine yeni bir zam daha yapıldı.
Dünyanın en zengin ülkeleri arasında yer alan ve kişi başına ortalama milli geliri 100 bin dolar seviyesinde bulunan Norveç benzin fiyatını 2.06 euro’dan 2.05 euro’ya indirdi.


Yunanistan’da 4.11 TL
Küresel kriz nedeniyle ekonomileri zor durumda olan ve uyguladıkları ekonomik tedbirler nedeniyle her gün sokak gösterilerine sahne olan Yunanistan, İtalya ve İspanya’da benzin Türkiye’den daha ucuz fiyatlarla satılıyor. Bir litre benzin Yunanistan’da 1.76 euro (4.11 TL), İtalya’da 1.84 euro (4.30 TL) ve İspanya’da 1.49 euro’ya (3.48 TL) satılıyor.

Etiketler: haber, haberler, zam, dolar, İtalya, Türkiye, İspanya, Yunanistan, küresel kriz,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com