Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Eylül 2012 Salı

Askerlik borçlanmamı ödesem hemen emekli olabilir miyim?


Askerliğinizi borçlanıp hemen emekli olmanız mümkün

Soru: 1 Ocak 1966 doğumluyum. 5 Eylül 1980 tarihinde SSK'lı oldum. Askerliğimi 1986/1988 yıllar arasında yaptım. Toplam 4453 gün prim ödedim. Askerlik borçlanmamı ödesem şuan emekli olabilir miyim?


Fazlı ALTUN

Cevap: Emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5000 gün prim ödeme ve 45 yaş şartlarına tabisiniz. Süre ve yaş şartını sağladığınızdan, askerlik sürenizin 547 gününü borçlanarak 4453 gün olan priminizi 5000 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com