Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Eylül 2012 Perşembe

Ahmedinejad'ın danışmanı neden tutuklandı?


Ahmedinejad'ın danışmanı tutuklandı


İran Cumhurbaşkanı'nın basın danışmanı Cavanfekr, ülkenin dini liderlerini aşağılayıcı yayınlar yaptığı iddiasıyla altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın baş basın danışmanı, ülkenin dini liderini aşağılayıcı içerikte yayınlar yaptığı iddia edilerek altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

İran'ın resmi haber ajansı İrna'nın genel müdürlüğünü de yürüten Ali Ekber Cavanfekr, tutuklanan onlarca Ahmedinejad yandaşından biri.

Dün gözaltına alınan Cavanfekr'in resmi bir yayında İran'da kadınların giydiği kara çarşafın İran'a özgür bir gelenek olmadığını ve başka ülkelerden ithal edildiğini söylediği öne sürülüyor.

Cavanfekr'in bu sözleri İranlı dini liderler tarafından haraket olarak nitelendi.

İran'da bulunan muhabirler, tutuklama kararının Ayetullah Ali Humeyni ile Ahmedinejad arasında bir süredir yaşanan anlaşmazlığın sonucu olduğunu söylüyor.

Tutuklama haberi Ahmedinejad New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşurken geldi.

Cavanfekr geçen yıl da tutuklanmış ancak Ahmedinejad'ın yoğun çabaları sonucu kısa sürede serbest bırakılmıştı.

BBC İran muhabiri Kasra Naci, Ahmedinejad muhaliflerinin danışmanı hapse göndermek için cumhurbaşkanının yurtdışı gezisini fırsat bildiğini söylüyor. BBC

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com