Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Ağustos 2012 Cuma

Gemi Adamının Emeklilik Hesabı

Gemi Adamının Emeklilik Hesabı

Soru: 21.06.1967 doğumluyum. İşe ilk defa başladığım 26.05.1984' tarihinden bugüne kadar 5 bin 57 günüm bulunuyor. Bu primlerin bin 685'i 23.05.2002'den önce olmak üzere 2 bin 573 günü Ekim 2008'e kadar gemi adamı olarak geçti. Askerliğimin ne kadarını borçlanırsam emekli olabilirim? 

R.AKASLAN

Cevap: Gemicilikten gelen ilave sigortalılık süresinin etkisiyle 25.03.1983'e çekilen sigortalılık başlangıcınızla SSK'lılıktan emeklilik bakımından 47 yaş ve 5 bin 150 güne tabisiniz. İlave sigortalılık süresinin ikinci etkisiyle yaş şartını 08.09.2012 tarihinde tamamlayacağınızdan bu tarihe kadar 93 gün askerlik borçlanması yaparsanız 08.09.2012 tarihinden itibaren emeklilik başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şevket Tezel - SÖZCÜ

--

www.emeklilikhaber.com tanıtım ve tavsiye mesajı:
 
Değerli arkadaşım;

Bu e-postayı size faydalı bir siteyi duyurmak için gönderiyorum.

Sigortalı çalışıyorsanız  yeni SGK haberlerini günlük olarak yayınlayan bir site var. 

Düzenli olarak önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

Ayrıca İş arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın önemli SGK gelişmelerinden
haberdar olmalarını istiyorsanız onlara bu siteyi tavsiye ediniz. 

Ziyaret İçin Tıkla www.emeklilikhaber.com 
RSS Aboneliği http://feeds.feedburner.com/emeklilikhaber 


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com