Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Ağustos 2012 Salı

Askerliğimi yatırırsam emekli olabilir miyim?

50 yaşınızı dolduruyorsanız hemen emekli olabilirsiniz

Soru: 1962 doğumluyum. 1989 un Mart ayında işe başladım. Askerliğimi yatırırsam emekli olabilir miyim? 8.350 gün prim ödemem var. Ara boşluğum yok. Ne zaman emekli olabilirim?
Vedat DALOĞLU

Cevap: 20 ay askerlik yapmış olmalısınız. Başlangıçtan önce yaptığınızdan askerliğinizi borçlanmanız halinde, sigorta başlangıç tarihiniz 20 ay geri gider ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Doğum tarihiniz(gün, ay, yıl) yerine doğum yılınızı bildirmişsiniz. Prim ve süre şartını sağladığınızdan, 50 yaşınızı dolduruyorsanız emekli olabilirsiniz. Doldurmuyorsanız 2012 yılı içinde 50 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com