Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Mayıs 2012 Cuma

Doğum borçlanması yapabilirseniz hemen de emekli olabilirsiniz

515 gün doğum borçlanması yapabilirseniz hemen de emekli olabilirsiniz

Soru: 27 Ekim 1969 doğumluyum. 15 Ocak 1985 de SSK’lı oldum. 4485 gün prim ödemem var. En alt basamaktan şuan hala prim ödemeye devam ediyorum. Ne zaman emekli olurum? Ve ne kadar maaş alırım?
GÜLTEN

Cevap: Emekli olmak için; 20 yıl sigortalılık süresi, 5000 gün prim ödeme ve 41 yaş şartlarına tabisiniz. 515 gün daha prim ödeyerek, 4485 gün olan priminizi 5000 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz. Şayet 15 Ocak 1985 den sonra doğumunuz veya doğumlarınız varsa, doğum tarihlerinizden sonraki iki yıllık sürede primi ödenmeyen 515 gün varsa, doğum borçlanması yaparak hemen de emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com