Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Mart 2012 Cumartesi

Sadece sağlıktan yararlanmak için sağlık pirimi ödesem emekliliğimi engeller mi?

Genel Sağlık Sigortasına prim ödemeniz emekliliğe mani değil

Soru: 15 yıl ful Bağ-Kur ödedikten sonra kapatıp sadece sağlıktan yararlanmak için sağlık pirimi ödesem emekliliğimi engeller mi?


Engin YILMAZ

Cevap: Bağ-Kurunuzu kapattığınızda, zorunlu olarak genel sağlık sigortalısı olursunuz. Gelir testi sonucuna göre, aile içinde kişi başına düşen gelir tutarına göre, prim ödemeden veya prim ödeyerek sağlık yardımı alabilirsiniz. Bu durum emekliliğinize mani olmaz. 15 tam yıl prim ödemeniz varsa, aranan yaş haddini dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com