Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Mart 2012 Çarşamba

İş arayan garson, berber, memur, teknisyen, beden öğretmeni, veteriner, mühendis, harita teknikeri, mimar, istatistikçi ve muhasebecilerin dikkatine!

KAMUDA İŞ OLANAKLARI
* Deniz Kuvvetleri Komutanlığı; 18 garson, berber, memur, muhasebeci, 31 teknisyen, beden öğretmeni, veteriner, mühendis, harita teknikeri, mimar ve istatistikçi alacak. Son başvuru tarihi 21 Mart 2012.


* İçişleri Bakanlığı, 23 adet Avrupa Birliği uzman yardımcısı kadrolarına 16-18 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak giriş (sözlü) sınavı ile eleman alacak. Başvurular 19- 23 Mart 2012 tarihleri arasında elektronik ortamdan yapılacak.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com