Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Şubat 2012 Pazartesi

Kalan Bağ-kur borcumun hepsini bir defada ödersem faiz indirimi olur mu?

Peşin ödemede indirim yok

Soru: Sadettin Bey, Bağ-Kur borcumu 18 taksit yaptırıp yapılandırdım. 4 taksitini ödedim. Bu arada emeklilik yaşım da doldu. Kalan borcumun hepsini bir defada ödesem, borcumda faiz indirimi olur mu?


Hüseyin

Cevap: Hüseyin Bey, borçları yapılandıran 6111 Sayılı Torba Kanun'da, borçların peşin ödenmesi için tanınmış bir süre vardı. Bunun yanında da 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeme imkânı getirildi. Siz peşin ödeme yerine taksiti tercih ettiğiniz için, şu an kalan taksitleri peşin ödeseniz bile ayrıca indirim uygulanmaz. Emekli aylığınızın bağlanabilmesi için borcunuzu bitirmeniz gerekir.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com