Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Şubat 2012 Cuma

Bağ-Kura prim borcum yok fakat Bağ-Kur basamak farkından dolayı borç çıkardı ne yapmalıyım?

Basamak farkı borcundan kurtuluş yok

Soru: Önce sigortalı ve memur olarak çalıştım. Daha sonra Bağ-Kurlu. Şimdide sigortalıyım. Gün toplatmak istiyorum. Bağ-Kura pirim borcum yok. Fakat Bağ-Kur basamak farkından dolayı borç çıkardı. Ne yapmalıyım?


Adem GÜLBAHAR

Cevap: Bağ-Kurlu iken prim borçlarını ödediğiniz, basamak farklarını ödemediğiniz anlaşılıyor. Basamak farkının prim borcundan farkı yok. Bağ-Kura olan borcunuzu ödemediğiniz sürece emekli olmazsınız. Borcunuzu biran önce ödeyerek, borçtan kurtulmaktan başka yol yok.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com