Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Şubat 2012 Pazartesi

Asgari ücretin altında maaş alanlar hk.

Asgari ücretten daha düşük maaş olmaz

05.01.2010 tarihinden beri bir yardımlaşma derneğinde çalışıyorum. Dernek karar defterinde 600 TL maaşla işe başladığım yazıyor. Ancak bununla ilgili bir evrak yok. Sigortam ödeniyor. Bugüne kadar maaşıma talep ettiğim halde zam yapmayacaklarını söylediler. 600 TL net maaş+70 TL'de asgari geçim indirimi ödemesi bankaya yatıyor. Beni asgari ücretten daha az bir maaşa çalıştırmaları yasal mı? Değilse ne yapmalıyım?


İş Kanunu'na göre işçilere asgari ücretin altında ücret verilmez. 2011 yılı ikinci dönemi için asgari ücret asgari geçim indirimi dahil net 658 TL'dir.

Ücretiniz asgari ücretin altında değil. İş sözleşmenizde veya varsa toplu iş sözleşmesinde maaş artışı varsa ücret artışı talep edebilirsiniz. İşveren zam yapmadığı için sözleşmenizi sona erdirirseniz tazminat alamazsınız.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com