Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Aralık 2011 Pazar

Cumartesi günü de açık olacak vergi daireleri hk.

Vergi daireleri, cumartesi günü de açık

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa'da motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi daireleri, yarın ve 31 aralık 2011 cumartesi günü açık olacak.


Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa’da motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi daireleri, yarın ve 31 Aralık 2011 cumartesi günü de açık olacak.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, otomobil satışlarının aralık ayının son günlerinde artması nedeniyle, vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa il merkezlerindeki motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi daireleri, yarın ve 31 Aralık 2011 cumartesi günlerinde saat 17.00’ ye kadar açık olacak.

Açıklamaya göre, söz konusu illerin ilçeleri ile diğer il merkezleri ve ilçelerindeki motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi dairelerinin, belirtilen tarihlerde açık bulundurulması konusunda vergi dairesi başkanları ve il defterdarları yetkili kılındı.

POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com