Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ekim 2011 Çarşamba

İsrail'li bir gazeteci Başbakan Erdoğan'dan hiçte beklemediği bir tepki aldı!

İsrailli gazeteci pişman oldu!

İsrail'li bir gazeteci Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı oturumda Filistin'i suçlayıcı şekilde soru sorunca olanlar oldu. Başbakan Erdoğan bakın gazeteciye neler söyledi neler...


İHLAS SON DAKİKA - /ÖZEL HABER - Başbakan Erdoğan Güney Afrika ziyareti kapsamında katıldığı bir oturumda İsrail'li bir gazetecinin Filistin'de bulunan tüneller hakkında, Filistin'i suçlar nitelikte sorduğu soru karşısında Başbakan Erdoğan'dan hiçte beklemediği bir tepki aldı.

Her platformda Filistin'in haklarını ve özellikle Gazze'yi içtenlikle savunan Başbakan Erdoğan, gazeteciyi tabiri caizse sorduğu soru ve görüşü için pişman etti.

Başbakan Erdoğan'a, İsrail'in Pretoria Büyüklelçi Yardımcısı Başkatip Ya'akov Finkelstein'in, 'Siz Gazze'deki tünellerden gıdaların geçtiğini söylediniz. Ancak oradan sadece gıda değil, silahlar, füzeler geçiyor. Bu füzelerle şehirlerimiz, çocuklarımız vuruluyor. Ayırca palmer raporunda kuşatma uygun görülüyor. Biz doğrudan diyalogdan yanayız. Ama siz İsrail Büyükelçinizi geri çektiniz. Doğrudan diyalog nasıl olacak?' diye sordu.

Başbakan Erdoğan'ın verdiği cevabın ardından salonda ki katılımcıların tümü bu konuşmayı alkışlayarak Başbakan Erdoğan'ın haklı olduğunu İsrail'li gazeteciye gösterdi.

Başbakan Erdoğan gazeteciye şunları söyledi; Bu tünellerden geçse geçse ancak tüfek geçer değil mi? Ama Gazze toplarla tüfeklerle kuşatıldı, BM binasını bile bombaladınız, İsrail budur ve hiç bir zaman bende atom bombası var diyemiyor ama İran'da atom bombası var diye herkes İran'a saldırıyor, bu nasıl adalet? Şimdi ben de İsrail'i çevresi için bir tehdit olarak görüyorum çünkü atom bombası var. İsrail devlet terörü uyguluyor bölgede ve ben soruyorum madem Gazze'den, Filistin'den roketler atılmış ben bunu sordum 'kaç tane İsrail'li öldü söylermisiniz?' dedim. Cevap veremediler ama biz 7'den 70'e Filistin'linin o bölgede İsrail'in bombalarıyla öldürüldüğünü biliyoruz. İsrail Türkiye'yi kendisi kaybetti neden kaybetti? Bu yaklaşımlarından dolayı, kendisini bölgede yanlızlığa itti, o toprakların sahibi İsrailliler değil, Filistinliler'dir, siz şuanda hür yaşıyorsunuz, özgür yaşıyorsunuz ama Filistin kendi topraklarında bile bu huzuru bulamıyor' dedi.

İhlas Son Dakika/Semih Bişkin

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com