Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Mart 2012 Çarşamba

Bireysel Emeklilik sisteminde değişikliğe gidileceği hk.

Bireysel emeklilik sistemi değişiyor

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bireysel Emeklilik sisteminde değişikliğe gidileceğini açıkladı.


Babacan, bireysel emeklilikle ilgili sistemi tamamen değiştirecek şekilde kararların alındığını, teknik çalışmalar bittikten sonra bunu da açıklanacağını söyledi.

Babacan, bireysel emekliliğin uzun vadeli tasarrufların oluşması için ve ülkenin genel tasarruflarının artması için son derece kritik olduğunu belirterek, “Bununla ilgili sistemi tamamen değiştirecek şekilde kararlarımızı aldık. Teknik çalışmalar bittikten sonra bunu da açıklayacağız” dedi.

Babacan, “Yüksek Büyümenin Sürdürülebilirliği: Yurtiçi Tasarrufların Rolü” konulu konferansta yaptığı konuşmada, bireysel emeklilikte tamamen farklı bir sisteme geçileceğini kaydederek, bu yeni sistemle birlikte katılımın ve tasarrufların oldukça artacağına inandıklarını bildirdi.

Ali Babacan, yatırım ortamını iyileştirmenin ve böylece Türkiye'nin rekabet gücünü artırmanın önemli çalışmalardan biri olduğunu belirterek, bununla ilgili eylem planına en kısa zamanda son şeklini verip, açıklayacaklarını bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Babacan, işyeri açmanın bir kaç basit adımla çözülecek bir işlem haline getirileceğini de bildirdi. Babacan, bir işyeri açmak için çok miktarda işlem gerektiğini belirterek, pazartesi günü gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu'nda alınan kararla, bu işlerin çok çok basitleştirileceğini söyledi. Babacan, böylece, işadamlarının, işkadınlarının müteşebbislerin fazla işlem ve bürokrasiyle uğraşmayacağını kaydetti.

Babacan, Bankalar Birliği, BDKK ve kuyumculuk sektörünün yastık altında tutulan ziynet niteliğindeki altınların da bankalarda tasarruf edilebilmesiyle ilgili çalıştıklarını, çalışma tamamlandıktan sonra gerekli açıklamanın yapılacağını bildirdi. MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com