Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Şubat 2018 Cumartesi

Hizmet birleştirmesinden sonra emeklilik tarihi ve yaşım ne olur?

 

Hizmet sürenizi 20 yıla tamamlayıp 55 yaşı dolduracaksınız

Soru: 1973 doğumluyum. Temmuz 1995 yılında SSK’lı olarak çalışmaya başladım. SSK’ya 466 gün prim ödemem görünüyor. Sonrasında ödeme yapılmamış. 15 Kasım 1999 tarihi itibariyle öğretmen olarak göreve başladım. Hizmet birleştirme işlemi yapmayı düşünüyorum. Hizmet birleştirmesinden sonra emeklilik tarihi ve yaşım ne olur?
Seda KILIÇ
Cevap: Emekli olmak için; 20 tam yıl fiili hizmet süresi ve 55 yaş şartlarına tabisiniz. Görevinizi Temmuz 2018 ayı sonuna kadar devam ettirerek toplam hizmet sürenizi 20 tam yıla tamamlamanız şartıyla, 2028’de 55 yaşınızı dolduracağız tarihte emekli olabilirsiniz.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com