Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Ağustos 2017 Perşembe

Ticaret meslek lisesi mezunuyum 2 yıllık staj süresi emeklilik için geçerli midir?

http://www.emeklilikhaber.com/yazi/ssk-ve-bag-kur-emeklilik-hesaplama-2/

Staj süresi borçlanılamıyor

Soru: 1990-1992 ticaret meslek lisesi mezunuyum. 2 yıllık staj süresi emeklilik için geçerli midir? Acaba bu süre borçlanılabilir mi? Ve 18 aylık askerliği emeklilik için ne zaman borçlanmak gerekir?
İSMAİL
Cevap: Staj sigortasında kişileri emekli eden sigorta kollarına prim ödenmediğinden sigorta başlangıcı sayılmaz. Staj süresi borçlanılamıyor. Askerlik süresi, emekli olunacak tarihe kadar her zaman borçlanabilir. Ancak askerlik borçlanmasının emekliğe faydası ve ne kadarının borçlanılması gerektiği, askerliğinin sigorta başlangıç tarihinden önce veya sonra yapılmasına göre değişir.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com