Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Ağustos 2017 Pazar

Hastalık nedeniyle emekli aylığını artırmak mümkün mü?

Hastalık nedeniyle emekli aylığı artırılmaz

Soru: 1 Ekim 1964 doğumluyum. Bağ-Kur 14. basamağından emekli oldum. Emekli olduktan bir yıl sonra beyin kanaması geçirdim. Yüzde 92 oranında özürlü raporum var. 1350 TL maaş almaktayım. Benim durumunda olup 14 ncü basamaktan emekli olan bazı kişilerin fazla maaş aldıklarını duydum. Yüzde 92 raporumla maaşımın artışına katkısı olur mu? Maaşımın artması için yasal haklarım var mı?
Osman ÖZDEMİR
Cevap: Maalesef emekli olduktan sonra engelli hale gelenin emekli aylığının artırılması gibi bir uygulama yok. Rahatsızlığınız nedeniyle emekli aylığınızı artıramazsınız.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com