Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Eylül 2016 Cuma

Hangi emekli ne zaman maaş alacak? - EMEKLİ MAAŞLARI 3 GÜN ÖNCE ÖDENECEK!


Hangi emekli ne zaman maaş alacak?

Emekliler Kurban Bayramı’na erken maaşla girecek. 8-9 Eylül’de tahsis numarasına göre maaş ödemesi yapılacak. Emekli kartınızın üzerindeki son rakama bakarak ne zaman maaş alacağınızı öğrenebilirsiniz!

AYIN SONUNDA ALINIYORDU


Kurban Bayramı yaklaşıyor. Peki SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin maaşı bayramdan önce yatacak mı? Evet! Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş ödemeleri Kurban Bayramı’ndan hemen önce yapılacak. Başbakan Binali Yıldırım bu konuda talimatı verdi. Normal şartlarda 7 milyon SSK emeklisi maaşını her ayın 17-26’sı arasında, 2 milyon Bağ-Kur emeklisine her ayın 25-28’i arasında alıyor.

ÜÇ GÜN ÖNCE ÖDENECEK

Memurlara da her ayın 15’inde maaş ödemesi yapılıyor. 11 Eylül Arife, 12 Eylül Pazartesi ise Kurban Bayramı’nın birinci günü. Başbakan’ın talimatı üzerine maaş ödemeleri 8-9 Eylül 2016 tarihinde yapılacak. Ödemeler emeklilerin tahsis numarasına göre yapılacak. Dolayısıyla maaşlar bayramdan 3 gün önce PTT ve banka şubelerinden çekilebilecek. Memur emeklisi her ayın 1-5’i arası maaş aldığından erken maaşın bir etkisi olmayacak.

BU NUMARALARA DİKKAT

Erken maaş ödemesinden emekli dul ve yetimler de faydalanacak. Buna göre; SSK ve Bağ-Kur’lulardan tahsis numarasının son rakamı “9, 7, 5, 3 ve 1” olanlara 8 Eylül 2016 tarihinde, “8, 6, 4, 2 ve 0” olanlara 9 Eylül 2016’da maaş ödenecek. Daha önce her ayın 8 ila 14’ü arasında ödenen geçici iş göremezlik ödenekleri ise bu kez 5-9 Eylül 2016 tarihleri arasında ödenecek. Böylece 28’inde maaş alan bir emekli 10 gün içinde iki maaş birden almış olacak.

POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com