Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Temmuz 2016 Salı

Ne zaman emekli olmaya hak kazanabilirim?

http://www.emeklilikhaber.com/yazi/ssk-ve-bag-kur-emeklilik-hesaplama-2/
175 gün daha prim ödeyip 55 yaşın dolmasını bekleyeceksiniz
Soru: 18 Ekim 1979 doğumluyum. İşe giriş tarihim 15 Nisan 1995  olup, Haziran da dahil  5575 gün prim ödemem var. Ne zaman emekli olmaya hak kazanabilirim?
Ersen MEŞE
Cevap: Emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5750 gün prim ödeme ve 55 yaş şartlarına tabisiniz. 175 gün daha prim ödeyerek toplam priminizi 5750 güne tamamlamanız şartıyla, 55 yaşınızı dolduracağınız, 18 Ekim 2034’de emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. 13 yaşında sigortalı olduğum için senin sigorta başlangıcın 18 yaşını doldurduğun tarih sayılır diyorlar doğru mu? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  2. Sigorta öncesi için doğum borçlanması yasası çıktı mı? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  3. Sigorta girişinden sonra ikiz çocuklarım var ne zaman emekli olabilirim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  4. Annemin emeklilik dilekçesini doğum borçlanması yaparak 3600 günü tamamlayıp SGK'ya verdik emekli maaşı ne zaman bağlanır? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  5. e-devlette SSK işe giriş tarihim meslek lisesinde staj yaptığım yıl olan 1996 olarak görünmektedir bu durumda 3600 gün şartı ile kıdem tazminatı alma hakkına sahip miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  6. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınıza Yanıtlar
  7. Emekli olmama 5 yıl var Bağ-kur ve SSK hizmet birleştirme işlemini şimdiden yapabilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  8. İlk işe giriş tarihinden sonra yapılan askerlik süresinin borçlanılması halinde emeklilik yaşı değişir mi? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  9. Kimler SGK Hizmet borçlanması yapabilir? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  10. 2000 yılında işe giren erkek sigortalılar nasıl 3 yıl erken emekli olabilir?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com