Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Aralık 2015 Pazartesi

İşte yoğun kar yaşı beklenen iller - İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN GELİYOR? - YILBAŞINDA HAVA DURUMU NASIL? - Ayrıntıları okumak için tıklayın!


Meteoroloji kar alarmı verdi!

İstanbul , Ankara, Bursa, Samsun ve Kocaeli başta olmak üzere haftanın hava durumu tahmininde yoğun kar yağışı var.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bu hafta hava durumu çok yoğun kar verdi. Meteoroloji hava durumu raporuna göre kar yağışı çarşamba günü çok etkili olacak.

İstanbul , Ankara, Bursa, Samsun ve Kocaeli başta olmak üzere haftanın hava durumu tahmininde yoğun kar yağışı var. Kar yağışı çarşamba günü etkili olacak ve perşembe ile cuma günü de devam edecek. Türkiye yılbaşına yoğun kar yağışı altında girecek.

Meteorolojiden yapılan açıklama şöyle:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin Salı günü akşam saatlerinden sonra Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor.

29.12.2015 Salı; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz kıyılarının yağmurlu, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

30.12.2015 Çarşamba; Ülkemizin kuzey iç ve doğu kesimlerinde görülmesi beklenen kar yağışlarının; Marmara'nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

31.12.2015 Perşembe; Kuzey iç ve doğu kesimlerde görülmesi beklenen kar yağışlarının; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Balıkesir'in kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

01.01.2016 Cuma; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Akdeniz bölgesinde görülmesi beklenen yağışların; İstanbul başta olmak üzere Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir.

02.01.2016 Cumartesi günü; Yağışlı sistemin Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda etkili olduktan sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin edilmektedir.

İstanbul'da Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra beklenen kar yağışlarının aynı gün akşam saatlerinden itibaren kuvvetlenerek Cumartesi günü sabah saatlerine kadar aralıklarla yoğun kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin edilmektedir. Kar yağışıyla birlikte rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yer yer tipi olayı beklenmektedir.

Hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden itibaren ülkemiz genelinde hissedilir derecede (8-15 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Ülkemizde beklenen kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle başta ulaşımda aksamlar olmak üzere buzlanma, don ve sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre kar yağışı ilk olarak salı günü hafif ve sulu kar olarak Kastamonu, Bolu ve Karabük'de başlayacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YOĞUN KAR VAR BU İLLER DİKKAT!

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü kar yağışı çok yoğun olarak etkili olacak. İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Yalova, Balıkesir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Bilecek, Çankırı, Çorum, Tokat, Sivas, Kırşehir, Yozgat, Kayseri, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde çarşamba günü yoğun kar etkili olacak.

YILBAŞI HAVA DURUMU NASIL?

Kar yağışı bu illere yenilerini ekleyerek perşembe ve cuma günü daha da geniş bir kesimde görülecek. 31 Aralık perşembeyi 01 ocak 2016 yılına bağlayan gün ve gece de kar yağışı devam edecek. Yılbaşında Türkiye'nin büyük bir kısmı kar yağışı altında olacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR NE ZAMAN GELİYOR?

İstanbul için meteorolojinin yayınladığı hava durumu raporu çarşamba günü için kar uyarısı veriyor.

Kaynak: MİLLİYET

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com