Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Aralık 2015 Cumartesi

1986 yılındaki SSK kaydımı nasıl bulurum?

1986’daki kaydımı nasıl bulurum?
Soru: 1986 da 3 aylık SSK kaydım vardı. Memurlar babamın yanında yardım ederken kaydetmişlerdi. Neydi bu? 3 ay sonrada gidip hesabi kapatmışım. Bu kaydı çıkartabilir miyim?
Cemal DECECİ
Cevap: Şayet 1986’da babanız SSK’ya girişinizi yapmış, ayrıca çalışma süresi bildirmişse,  (babanızın defter kayıtlarından çıkartabilirsiniz)  tabi ki kaydınız Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtlarından çıkabilir. Kaydınızı SGK’ nın internet sitesinden e-devlet şifrenizle araştırabileceğiniz gibi, size en yakın olan SGK il veya merkez müdürlüğüne TC. numaranızla başvurarak tespit etmeniz de mümkün.

Ekrem Sarısu - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com