Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Kasım 2015 Pazartesi

Emekli ikramiyesi alabilir miyim?

Emekli ikramiyesi alabilir miyim?
Soru: 4 Mart 1973 yılında TRT kurumunda göreve başladım. 17 Mart 1987 tarihinde PTT müdürü ile anlaşmazlık yüzünden istifa ettim. Daha sonra sigortalı olarak çalıştım ve 2005 yılında SGK'  dan emekli oldum. Emekli ikramiyemi istifa ettiğim için alamadım. Bu ikramiyemi alma hakkım var mı? Hangi yollara başvurabilirim?
İbrahim ÖZER
Cevap: Memuriyetten ayrıldığınız tarihte, 15 yıl sigortalılık ve 3600 gün prim ödemeniz olsaydı, belki dava yoluyla emekli ikramiyenizi almayı deneyebilirdiniz. Ancak bu şartları taşımadığınızdan, dava açsanız da kazanma şansınız yok denecek kadar az. Sonuç olarak maalesef emekli ikramiyesi alamazsınız.
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com