Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Ağustos 2015 Salı

3000 lira civarında emekli aylığı alabilirsiniz!

İşyerinden ücret ile emekli aylığını birlikte alabilirsiniz

Soru: 1) 20 Ağustos 1966 doğumluyum. 1 Kasım 1987 tarihinde SSK’lı olarak çalışmaya başladım. Bu güne dek çalıştım. Halada çalışmaya devam ediyorum. Tüm prim ödemelerimi şirketim yaptı. Emekli olabilmek için 50 yaşımı beklemek durumun da miyim? Ve özel sektörde çalıştığımdan ödenen primler de en üst seviyeden ödendiğinden, emekli maaşı olarak ayda elime ne kadar geçer?
2) Emekliliğe hak kazanmış isem başka bir iste çalışıp hem oradan maaş, hem de emekli maaşı alabilir miyim?
CEMİL
Cevap:1) Emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarında tabisiniz. Yaş dışındaki şartları sağladığınızdan 50 yaşınızı dolduracağınız 20 Ağustos 2016’da emekli olabilirsiniz. Primlerinizi çalışma hayatı boyunca tavandan ödemişseniz 3.000 lira civarında emekli aylığı alabilirsiniz.
2) Emekli olduğunuzda, bir işyerinde destek primine tabi olarak çalışmanız halinde, çalıştığınız işyerinden ücret ve emekli aylığını birlikte alabilirsiniz.
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com