Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Temmuz 2014 Perşembe

Torba yasada 2000 yılından sonra emekli olanlar için intibak düzenlemesi var mı?


Torba yasada intibak düzenlemesi yok

Soru: Torba yasada 2000 den sonra emekli olanların intibakı var mı? Torba kanun çıktığından 2000 den sonra SSK'dan emekli olanların maaş intibakı yapılacak mı?

Şahin ER

Cevap: Torba yasada 2000 den sonra emekli olanların intibakına ilişkin bir düzenleme bulunmuyor.  Gerçi tasarı daha Plan ve Bütçe Komisyonunda, komisyondan sonra TBMM genel Kurulunda görüşülecek. Bu aşamalarda istenirse 2000 den sonra emekli olanların intibakına ilişkin bir düzenleme eklenebilir. Ancak fazla umutlu olmamak   lazım. 

Ekrem SARISU - POSTA


--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderiniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com