Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Mayıs 2014 Salı

30 gün primi bulunan şehit maden işçilerinin yakınlarına ölüm aylığı bağlanacak - SOMA MADEN KAZASINDA VEFAT EDENLERİN YAKINLARINA ÖLÜM AYLIĞI BAĞLANMASI İÇİN 900 GÜN ŞARTI ARANMAYACAK!

http://emeklilikdanismanlik.blogspot.com/2013/03/en-erken-nereden-ve-nasl-emekli.html
5 yıl şartı kalkıyor

Soma'da 900 prim günü, prim borcu bulunmama şartı aranmadan şehitlerin yakınlarına ölüm aylığı bağlanacak

Hükümet, Soma'da yaşamını yitiren 301 işçinin ailesi için adeta seferberlik ilan etti. Soma benzeri iş kazalarında hiçbir koşula bağlı olmadan ölüm geliri bağlanıyor. Ölüm aylığı ise 5 yıl sigortalılık 900 prim gün şartına bağlı bulunuyor. Çalışma Bakanı Faruk Çelik, ölüm aylığı için Van depreminde yapıldığı gibi bir düzenleme yapacaklarını açıkladı. Buna göre; bu şartlar aranmadan, 30 gün primi bulunan şehit işçilerin yakınlarına ölüm aylığı, kendilerine ise malullük aylığı bağlanacak. Şehit madencilerin yakınları için kapsamlı bir tazminat paketi de hazırlanıyor. Soma Holding yüzde 80 kusurlu bulunursa işçi ailelerine 40 yıllık aylığın yüzde 80'i ödenecek. 

Kaynak: Hazal ATEŞ - TAKVİM

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderiniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com