Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Aralık 2013 Pazartesi

Notebook performansından memnun olmayanlar okusun!

Lenovo Yoga

Ultrabook Modelleri ve Fiyatları

Asus Ultrabook

Notebook performansından memnun olmayanlara Intel firmasının büyük desteği ile kullanıcılara yeni bir ürün gamını tanıttı. Asus firmasının bu ürün gamına büyük önem vermesiyle asus ultrabook dünyada aranır hale geldi. Teknolojinin gelişmesiyle beraber ince, hızlı, az enerji ile çalışan, uzun çalışma süresi olan, hafif, ergonomik v.b. özelliklerde laptoplar üretildi. Tabi Asus bunula yetinmeyerek Asus Zenbook u üretti. Yeni ZENBOOK, sorunsuz çoklu görev performansı ve muhteşem enerji verimliliği için 4. nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip. Bununla beraber yüksek hızda veri akışı ve Windows 8 özelliklerini tamamen destekleyen çoklu dokunmatik yüzey barındırıyor.


Samsung Ultrabook


Dünya devleri arasında yer alan Samsung, teknolojik ışıltılar saçan Samsung Ultrabook u üretti. 5 Serisi Ultrabook dizüstü mükemmel 14” ekranı, 2 saniyelik açılış süresi ve tek şarj ile 6,5 saate kadar kullanım ömrü ile rakiplerine taş çıkaracak durumda. Kalitesinden ödün vermeyen çizgisini bozmayan, fiyat performans anlamında hep bir numara da olma amacıyla, kullanıcılarına bunumu da düşünmüşsünüz dedirten Samsung, müşteri memnuniyetini hep ön planda tutan kullanıcı dostu bir firmadır. Ülkemizdeki servis ağı ile satış sonrası desteğini en üst derecede sürdürmektedir.


Ultrabook Fiyatları


Hayatımıza değer katıp, zaman kazanmanın yollarını ararken her hangi bir üründeki fiyat keşmekeşi, gelişen teknolojik bağımlılığımızla nasıl nerde ne zaman gibi soruları aklımıza getirmekte; işte tam burada yaşam kalitemizi arttıran internet satış, bir başka deyişle online alışveriş imdadımıza yetişmekte. www.netsiparis.com web sitesi binlerce ürün gamıyla rekabetçi fiyat, düzgün stok, aynı gün kargo, uygun ödeme şartlarıyla müşterilerine hizmet vermekte. Konu ultrabook fiyatları modelleri olunca ciddi paralar ödeyeceğimiz bu ürün için en uygun nereden alırız sorusunu sormada edemiyoruz..


En Ucuz Ultrabook


Hadi şöyle bir düşünün internet olmazsa ne yaparız nasıl yaşarız. Yokluğunu hayal etmenin bile sıkıntısını yaşarken; yol durumu nasıl, evde hizmetçi çocuğuma nasıl bakıyor, eposta atmadan nasıl iletişim kurarım, almak istediğim bir şeyin özellik fiyat performansı nasıl gibi basit soruları kendimize sorduğumuz da ne kadar bilgisayar bağımlı olduğumuzu bir kez daha hatırlarız. Gel gelelim bu işlemleri nerede nasıl yapacağız; tam bu sırada aklımıza internete girmek geliyor. Bilgisayar kategorisinin en gelişmiş ürünü olan bu cihazı, yani en ucuz ultrabook u nerden alırım sorusunun cevabı; Size her zaman en iyi hizmeti sunacak olan netsiparis den tabiki.


En İyi Ultrabook

Öyle veya böyle bir bilgisayar sahibi olmak durumundayız. Almışken en iyi ultrabook nasıl olmalı dediğimizde size birkaç öneride bulunalım. Öncelikle ne amaçla kullanacağımızı tespit etmeliyiz. Örneğin bizim için önceliği olmazsa olmaz dediğimiz bazı isteklerimizi not almalıyız; bunlar neler olabilir. İnceliği, ağırlığı, hızı, hafızası, ssd kapasitesi, ekran kartı, pil süresi ve tabi markası. Bu bahis ettiğimiz özelliklerin her birini ayrı ayrı düşünmemiz gerekir. Ama ben fazla detaylara boğulmak istemiyorum diyorsanız kullanım amacınız da karmaşık bir program veya grafik tabanlı bir yazılım değilse inanın kötü ultrabook bulamazsınız, bütçenize uygun hoşunuza gideni alın.


Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com