Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Aralık 2013 Çarşamba

Kar yağışı ne kadar sürecek?

İstanbul'da göz gözü görmüyor, İstanbul'da kar hayatı felç etti, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?
İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?
Her yerde kar var

İstanbul'da göz gözü görmüyor, İstanbul'da kar hayatı felç etti, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? Sonra Oku

İstanbul Valiliği dün başlayan kar yağışı ve alınan önlemlerle ilgili bir açıklama yaptı. 

İşte o açıklama:

"Dün akşam saatlerinde İlimizde başlayan kar yağışının bugün ve yarın da nispeten hafifleyerek devam edeceği  tahmin edilmektedir. 

KAR KALINLIĞI 5 CM

İlimizde ölçülen en yüksek kar kalınlığı, İstanbul’un Kuzey kesimlerinde 5 cm olup diğer bölgelerde 5 cm’in altındadır.

GEREKEN TALİMATLAR VERİLDİ

Valiliğimizce; ulaşım, altyapı, acil sağlık hizmetleri, toplu taşımda artan talebin karşılanması, sokakta kalanların geçici barındırılması, yollarda mahsur kalabileceklere insani yardım yapılması gibi konuları içeren bir genelge 04 Kasım 2013 tarihinde yayınlanarak, ilgili kurum ve kuruluşlara hazırlıklarını gözden geçirmeleri ve gerekli tedbirleri almaları talimatı verilmiştir. 

930 ARAÇ HİZMET VERİYOR

Yağışların olumsuz etkilerine karşı ilgili kurum ve kuruluşları gerekli tedbirleri almaları konusunda 10 Aralık 2013 tarihli yazıyla bir daha uyarılmışlardır. Karla mücadele kapsamında Büyükşehir Belediyesi 930 araç ve iş makinası, 3320 personel ile hizmet vermektedir.

BALIKESİR-İZMİR KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

Karayolunun 20. kilometresinde bir tırın karıştığı trafik kazası yüzünden İzmir'e gidiş yönü trafiğe kapandı - Olay yeri çevresinde uzun araç kuyrukları oluştu. İzmir karayolunun İzmir'e gidiş yönünde, bir TIR'ın karıştığı trafik kazası nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Balıkesir-İzmir karayolunun 20. kilometresindeki Konakpınar mevkisinde bir TIR, kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla kaza yaptı. Bu yüzden İzmir'e gidiş yönü trafiğe kapanan yolda kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.

TOPLU TAŞIMADA EK SEFERLER
Metrobüs hattında 642 ek sefer,diğer otobüs hatlarında 2.340 olmak üzere her gün toplam 2.982 ek sefer yapılıyor. Vatandaşların toplu taşım araçlarını kullanmaları öneriliyor. 

Kar yağışı yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterirken, yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı, Birçok ilde okullar okullar tatil edildi, araçlar yollarda mahsur kaldı. 

Bölgelere göre hava durumu şöyle olacak:

* 11 Aralık 2013 Çarşamba: Ege parçalı bulutlu, Akdeniz yağmurlu geçecek. Diğer tüm bölgelerde kar yağışı görülecek.
* 12 Aralık 2013 Perşembe: İç Anadolu ve Ege kıyıları parçalı bulutlu geçecek. Diğer bölgeler kar yağışlı.
* 13 Aralık 2013 Cuma: Kar yağışı sadece Marmara ve Güneydoğu Anadolu'da görülecek. Diğer bölgeler parçalı çok bulutlu geçeek
* 14 Aralık 2013 Cumartesi: Hava açacak. Güneydoğu Anadolu'nun güneyi dışında tüm yurt parçalı az bulutlu olacak.

DON UYARISI

Yapılan son meteorolojik analiz ve tahminlere göre; önümüzdeki 3 gün boyunca (11-12-13 Aralık 2013 günleri) Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde hafif, iç kesimlerde kuvvetli don olayı beklenmektedir. Don olayının yol açabileceği olumsuzluklara karşı, tarımsal faaliyette bulunan üreticilerimiz başta olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

DOĞU BÖLGELERİNDE YOĞUN KAR YAĞIŞI

Doğu bölgelerde Çarşamba  sabah saatlerinden sonra Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda (Elazığ, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Hakkari ve Şırnak) etkisini artıracağı ve bölgede görülecek yoğun kar yağışının Perşembe günü (12.12.2013) akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor.


Artvin’de kamuda çalışan engelli ve hamilelerin 2 gün süreyle idari izinli sayılacakları bildirildi.

AĞRI - 29 derece

Doğu Anadolu’da kar yağışının ardından baş gösteren ‘Sibirya soğukları’ dondurmaya devam ediyor. Nehir ve göllerin donduğu bölgede dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı’da 29, Erzurum’da 27, Kars’ta 21, Erzurum kent merkezinde 19 dereceyi buldu.

UÇAĞA YILDIRIM İSABET ETTİ

Bu arada Pegasus Havayolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen-Kharkiv seferini yapan yolcu uçağına da yıldırım isabet etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Pegasus Havayolları uçağına tırmanış sırasında yıldırım isabet etti. PGT-4750 sefer sayılı Kharkiv uçağının pilotları kalkıştan sonra patlama sesi duyduklarını belirtti. Burnunda hasar meydana gelen uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönerek sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Kaynak: HABERTÜRK

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemlerinin Önemi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Asker Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com