Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Kasım 2013 Cuma

Memurlar için yeni bir torba yasa hazırlanması kararı hk.


Memura yeni torba
Çalışma Bakanı Faruk Çelik başkanlığında dün yapılan Kamu Danışma Kurulu toplantısından memur için yeni bir torba yasa hazırlanması kararı çıktı.

Torba yasa tasarısında daha önce üzerinde uzlaşılan maddeler yer alacak. Bu maddeler arasında memura fazla çalışma ücreti, servis, sınav ücreti, mesleki öğretmenlere ilave eğitim tazminatı, Sümer Holding personeline işsizlik ödeneğinin devamı gibi konular olacak.

Ayrıca emeklilere banka promosyonu verilmesi üzerinde yeni bir çalışma yapılacak. Bu amaçla Çelik ve sendikalar bugün bankalarla toplantı yapacak.

Kaynak: Bugün

AŞAĞIDAKİ EMEKLİLİK YAZILARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com