Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Kasım 2013 Pazar

Fenerbahçe seçim sonuçları - 23 SANDIKTA OY KULLANILDI!


Aziz Yıldırım yeniden başkan

Aziz Yıldırım yeniden başkan

Fenerbahçe Kulübü'nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında oy verme işlemi sona erdi. Oyların çoğunluğunu alan Aziz Yıldırım, zaferini kesinleştirdi. Mehmet Ali Aydınlar ve listesindeki isimler, yeniden başkanlığı büyük ölçüde belli olan Aziz Yıldırım ve yönetimi ile bir araya gelerek, kendilerini tebrik etti

Aziz Yıldırım yeniden başkan

Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık için yarıştığı Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağanüstü Kongresi'nde oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi.

Fenerbahçe kongresinde oy kullanımı sona erdi 13.416 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe olağanüstü genel kuruluna katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. Oy kullanımının ardından seçim sandıklarının sayımına başlandı. Aziz Yıldırım, resmi olmayan sonuçlara göre büyük oy farkıyla yeniden başkan seçildi ve 1998'den bu yana yürüttüğü görevi bir dönem daha üstlenme hakkı kazandı.

23 SANDIKTA OY KULLANILDI

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi tamamlandı.
   
Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulun ikinci gününde, başkan ve yönetim kurullarının seçimi oy verme işlemi sona erdi.
   
Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00'ye kadar 23 sandıkta oy kullandı.
       
UEFA'nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezasının CAS tarafından onanmasının ardından sarı- lacivertlilerde kongre kararı alınmıştı. 26 Ekim'de çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen toplantı, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da gerçekleştirildi.
     
Yıldırım'ın yönetim kurulu aday listesi:

Başkan: Aziz Yıldırım
Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu
Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan
   
Mehmet Ali Aydınlar'ın listesi:

Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluştu:
   
Başkan: Mehmet Ali Aydınlar
Asil Üyeler: Hamdi Akın, Nezih Barut, Dursun Ekşioğlu, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Selim Koray, Metin Şen, Recep Tanrıverdi, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Nuri Tuna, Tankut Turnaoğlu

Yedek Üyeler: Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda

Seçim öncesinde başkan adayları son konuşmalarını da yaptı. 

Aydınlar, "Mali açıdan şeffaf ve hesap verilebilir bir kulüp. 3 branşta Avrupa’da en az çeyrek final oynayacak takımlar kuracağıma ve çocuklarımızın gurur duyacağı bir Fenerbahçe vaat ediyorum" sözlerini yineledi. Mehmet Ali Aydınlar’ın konuşması zaman zaman tepkilerle kesildi.

Aziz Yıldırım, ise "Benle birlikte Fenerbahçe varlık sahibi olmuştur. Statlar ve salonlar yaptım. Mehmet Ali Aydınlar bu kulubü Avrupa’ya taşıyacağını söylüyor, ne ile taşıyacak? Yapamaz, yapabilseysim ben yapardım" sözleriyle Aydınlar'a tepki gösterdi.

'YARIŞ AYDINLAR İLE YILDIRIM ARASINDA'

Yarıştan çekilen Yamen Uzun, iddialı olmaktan uzaktı. Başkanlık yarışının Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar arasında geçeceğini söyleyen Uzun, "Yaklaşık 25 gün önce ilk adaylığı ben koydum. Fenerbahçe tüzüğünün, felsefesinin başka felsefeler tarafından ele geçirilmemesi için aday oldum. Fenerbahçe'nin uzun süre sonra çok adaylı yapılan genel kuruluna katkıda bulundum. Bu kongrenin iki aday arasında geçeceği kesinleşmiştir" diye konuşmuştu.

Kaynak: POSTA

AŞAĞIDAKİ WEB SİTELERİ İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
  1. Darty
  2. MediaMarkt
  3. Hızlı Al
  4. Defacto
  5. Home Store
  6. Net Sipariş
  7. Evoria
  8. Mudo
  9. Coverzz
  10. Day Mod
  11. XMarket
  12. Bellamola
  13. Modanisa
  14. Çiçek
  15. Lidyana
  16. Tefalshop
  17. Beş Buçuk
  18. Eros Pırlanta
  19. Sihirli Ayakkabılar
  20. Çikolata Sepeti
  21. Monsternotebook
  22. Bir Hediyen Var
  23. Divas Pırlanta
  24. Frutation
  25. MeCrea
  26. ZooMarket
  27. Batan Gemi
  28. Yeni Pasaj
  29. Oyuncax
  30. Pack Neseli
  31. Modapik
  32. Tchibo
  33. Mizu
  34. Zizigo
  35. Evimnet
  36. Zoopa

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com