Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Ekim 2013 Salı

Yeni mesai saatleri - ANKARA'DAKİ MEMURLARIN DİKKATİNE!



Yeni mesai saatleri açıklandı

Ankara'da binlerce memuru ilgilendiren yeni mesai saatleri Valilik tarafından açıklandı.


Ankara Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında günlük çalışma saatlerinin 28 Ekim 2013 Pazartesi gününden itibaren yeniden düzenlendiğini bildirdi.


Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, günlük mesainin sabah saat 08.00’de başlayacağı ve 12.00’ye kadar süreceği, öğleden sonra ise mesainin 13.00-17.00 saatleri arasında yapılacağı belirtildi.


Valilik genelgesinde, bazı kamu kurum ve kuruluşlar için özel kanun, tüzük ve talimatla tespit edilen çalışma saatlerinin uygulamasına ilişkin esasların saklı olduğu belirtildi.

Kaynak: VATAN
--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com