Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Nisan 2013 Perşembe

Türkiye - Çek Cumhuriyeti sosyal güvenlik sözleşmesi - TÜRKİYE İLE ÇEK CUMHURİYETİ ARASINDAKİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR!


TÜRKİYE - ÇEK CUMHURİYETİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR
  1. Çek Cumhuriyeti’de çalışan Türk sigortalılar öncelikle nelere dikkat etmelidirler?
  2. Türkiye’de veya Çek Cumhuriyeti’nde geçen sigortalılık süreleri yeterli ise, ayrı ayrı tam aylık bağlanabilir mi?
  3. Çek Cumhuriyeti mevzuatına göre prim iadesi var mıdır?
  4. Türk işçilerine Çek Cumhuriyeti’de yanlarında ikamet eden çocukları için aile yardımları ödenmekte midir?
  5. Kısmi aylık alanlar borçlanabilir mi?
  6. Türkiye - Çek Cumhuriyeti sosyal güvenlik sözleşmesine göre Türkiye’deki hangi hizmetler birleştirilebilir?
  7. Çek Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye geçici olarak gelen sigortalılar veya aile bireyleri hastalanmaları halinde ne yapmalıdır?
  8. Çek Cumhuriyeti’nde çalışan sigortalıların Türkiye’de oturan aile bireylerinden hangileri sağlık yardımlarından yararlanabilir?
  9. Çek Cumhuriyeti’nden aylık alıp Türkiye’de oturan aylık sahiplerinin aile bireylerinden hangileri bakmakla yükümlü olduğu kişilerdir?
  10. Çek Cumhuriyeti’nde çalışan sigortalıların Türkiye’deki aile bireylerinin sağlık yardımlarından ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için ne yapılmalıdır?
  11. Çek Cumhuriyeti’nde ikamet eden sigortalılar ile yanlarında ikamet eden bakmakla yükümlü oldukları kimselerden bu ülke mevzuatına göre sağlık yardımına hak kazanan bir kimsenin bağlı olduğu sigorta merciinin izniyle ülkemize gelmesi halinde sağlık yardımlarından ne şekilde yararlanır?
  12. Çek Cumhuriyeti’nde çalışan sigortalılar ile bunların yanlarında ikamet eden aile fertlerinden geçici olarak ülkemize gelenlerin, hastalıkları halinde, kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir?
  13. Çek Cumhuriyeti’de çalışan sigortalılar ile beraberinde ikamet eden aile bireylerinden kimler sağlık yardımlarından yararlanmaktadır?
  14. Türkiye - Çek Cumhuriyeti sosyal güvenlik sözleşmesinin sigortalılara sağladığı olanaklar nelerdir?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com