Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Nisan 2013 Pazar

Hollanda mevzuatına göre yaşlılık aylığı alma koşulları nelerdir? - TÜRKİYE İLE HOLLANDA ARASINDAKİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR!

TÜRKİYE İLE HOLLANDA ARASINDAKİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR!
  1. Hollanda mevzuatına göre yaşlılık aylığı alma koşulları nelerdir?
  2. Hollanda’da çalışan Türk vatandaşlarımız öncelikle nelere dikkat etmelidirler?
  3. Hollanda mevzuatına göre dul ve yetim aylığı alma koşulları nelerdir?
  4. Türkiye - Hollanda sosyal güvenlik sözleşmesine göre hangi hizmetler birleştirilebilir?
  5. Hollanda’dan malullük aylığı alan bir işçimiz Türkiye’den de ayrıca emekli aylığı alabilir mi?
  6. Hollanda mevzuatına göre malullük aylığı alma koşulları nelerdir?
  7. Türkiye’de veya Hollanda’da geçen sigortalılık süreleri yeterli ise ayrı ayrı kısmi aylık bağlanabilir mi?
  8. Hollanda ve Türkiye’den aylık alan sigortalıların sağlık yardımları hangi ülke sigorta mercii tarafından karşılanır?
  9. Hollanda’da 1.1.2000 tarihi itibari ile uygulanacak olan ödenek ihracını kısıtlama yasasından Türkiye’de ikamet eden vatandaşlarımız etkilenecek midir?
  10. Hollanda’dan aylık alan kimselerden 1.1.2000 tarihinden itibaren halk sigortası primi kesilmemesi neticesinde Türkiye’de ikamet eden vatandaşlarımızda etkisi ne olacaktır?
  11. Hollanda sigorta Kurumu tarafından aile yardımları (çocuk paraları) kimler için ödenir?
  12. Türkiye'deki muayene ve tedavilere ait masrafların Hollanda hastalık sandıklarınca ödenmesi ne şekilde olabilir?
  13. Hollanda’da çalışan işçilerin Türkiye’deki aile bireylerinin sağlık yardımlarından ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için ne yapılmalıdır?
  14. Hollanda’da çalışan işçilerin Türkiye’de oturan aile bireylerinden hangileri sağlık yardımlarından yaralanabilirler?
  15. Sigortalı ve beraberindeki aile bireylerinin sigorta vak’ası meydana geldikten sonra (hastalandıktan sonra) bağlı oldukları hastalık sandığının izniyle Türkiye’ye gelmeleri halinde sağlık yardımlarından ne şekilde yararlanacaklardır?
  16. Hollanda’dan Türkiye’ye geçici olarak gelen sigortalılar veya aile bireylerinin hastalanmaları halinde ne yapılmalıdır?
  17. Hollanda’da çalışan sigortalılar ile yanlarında oturan aile bireyleri geçici olarak (gezme,tatil vb.) Türkiye’ye geldiklerinde kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir?
  18. Hollanda’da çalışmakta olan sigortalı ile beraberinde ikamet eden aile bireylerinden hangileri sağlık yardımlarından yararlanmaktadırlar?
  19. Türkiye - Hollanda sosyal güvenlik sözleşmesinin vatandaşlarımıza sağladığı olanaklar nelerdir?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com