Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Ocak 2013 Pazartesi

Toktamış Ateş son yolculuğuna uğurlandı - HOŞGÖRÜ VE DOSTLUĞUN SİMGESİ OLAN AYDINLARDAN BİRİYDİ!


Akademinin yüreğine ATEŞ düştü

Toktamış Ateş son yolculuğuna uğurlandı


Tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden akademisyen yazar Toktamış Ateş (69) için Fatih Camisi’nde düzenlenen cenaze töreni, basın, akademi ve siyaset dünyasından çok sayıda sevennini bir araya getirdi. 

Uzun süredir ekranlara dönmesi beklenen Uğur Dündar da sınıf arkadaşını son yolculuğuna uğurlamaya gelen isimler arasındaydı...

Ateş için Fatih Camisi’nde öğle vakti düzenlenen cenaze töreninde, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Mehmet Atalay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil ve Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, YÖK eski başkanı Erdoğan Teziç, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Gazeteci-Yazar Hadi Uluengin ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata’nın yanı sıra Ateş’in sevenleri ile İstanbul Üniversitesi’nden çok sayıda öğrencisi saf tuttu.

Ateş’i son yolculuğunda, öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlar da yalnız bırakmadı. Cami avlusu ve çevresi, Ateş’in okurlarıyla ve sevenleriyle doldu.


'BARIŞ, HOŞGÖRÜ VE DOSTLUĞUN SİMGESİ OLAN AYDINLARDAN BİRİYDİ"

Uğur Dündar ise "Son günler hepimiz için acı dolu geçiyor. Sadun Tanju ağabeyimizi de kaybetmişiz. Çok değerli bir gazeteci ağabeyimizdi. Toktamış herşeyden önce Vefa Lisesinden sınıf arkadaşımdı. Aynı sıralarda oturduk. Ağabeyi Vefa’lıydı. O da hayatını kaybetti. Toktamış ’ın annesi benim edebiyat öğretmenim Fikret Ateş hanımefendiydi. Bugün Türkçe’yi doğru ve iyi konuşuyorsak, herşeyden önce ona borçluyuz. Toktamış Türkiye’de barış, hoşgörü ve dostluğun simgesi olan aydınlardan biriydi. Eğer yaşamış olsaydı Türkiye’nin barış sürecine çok ciddi katkıda bulunmaya devam edeceğine de hiç kuşkum yoktu. Ama maalesef görüyorsunuz dünya hayat bir varmış bir yokmuş. Fani bir alemdeyiz. Allah geride kalanlara uzun ömür sabır versin. Onları da nur içinde yatırsın " dedi.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com