Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Aralık 2012 Cumartesi

Ünlü işadamı son yolculuğuna uğurlandı - TAZİYE İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU!


Duayen işadamı son yolculuğuna uğurlandı
Duayen işadamı son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayatını kaybeden Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık için Fatih Camii’nde tören düzenlendi. Cenaze namazına iş ve politika dünyasının ünlü isimleri katıldı.


Cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çevre ve İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Çoşkun, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıranç, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, sanatçılar Fazıl Say ve Erol Evgin de katıldı

TAZİYE İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU

Cami avlusunun dolup taştığı törende taziye için uzun kuyruk oluşturuldu. Yaklaşık 1.5 saat süren taziyeyi eşi Nurhan Kocabıyık, oğlu Ahmet Kocabıyık ile kızları Zeynep Hamidi ve Nükhet Özmen ve torunları kabul etti. Kocabıyık için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Kocabıyık'ın naaşı toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilmek üzere götürüldü.

KILIÇDAROĞU: İŞ DÜNYASININ BAŞI SAĞOLSUN

Cenaze töreni çıkışında gazeteciler, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gündeme ilişkin soru sordu. Başbakan Erdoğan'n "4 parti yeni anayasa için anlaşamadık" sözlerinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, "Bunun için burası müsait bir yer değil arkadaşlar" diyerek soruya yanıt vermedi. Asım Kocabıyık hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Asım Kocabıyık Türk sanayisine büyük katkılar yapmış, önemli bir kişi. İş dünyasının başı sağolsun. Çok önemli sosyal projelere imza atan değerli bir sanayicimiz.Allah rahmet eylesin" dedi.

BAKAN EROĞLU: ÇOK DEĞERLİ BİR İŞADAMI

Bakan Veysel Eroğlu ise "Çok değerli işadamı. Benim de takdir ettiğim, Türkiye'de sanayide öncü olmuş büyük bir insan. Allah rahmet eylesin. Ayrıcı hayırseverdi" diye konuştu.

TOPBAŞ: BÜYÜK BİR İŞADAMI

Asım Kocabıyık'ın Türkiye'nin yetiştirdiği iyi insanlardan biri olduğunu belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, "Büyük bir işadamı. Binlerce işadamına istihdam sağlamış, Anadolu'nun bağrından koparak gelip hayatını tırnakları ile kazanmış biri. Gerçekten bir başarı öyküsü. Hayırsever bir insan. Bütün topluma, değerlere sahip çıkmaya çalışmış bir insan. Milletimizin başı sağolsun" diye konuştu.

TAZİYE DEFTERİ AÇILDI

Asım Kocabıyık’ın fotoğrafının bulunduğu resmin önüne taziye defteri açıldı. Ergenkon davasının firari sanığı Bedrettin Dalan’ın da çelenk gönderdiği törende, cami avlusunun üzeri yağmurdan korunmak için büyük branda ile kapatıldı. Cenaze için gelenlerin soğuktan korunması için tüplü sobalar konuldu.  MİLLİYET

Etiketler: haber, CHP, saat, Parti, Tören, Şişli, Zeynep, Borusan, Anayasa, Türkiye, diyerek, Anadolu, İstanbul, Doğan TV, Fazıl Say, Eczacıbaşı, Erol Evgin, Türkiye'de, Büyükşehir, Türkiye'nin, Galatasaray, Aydın Doğan, Fatih Camii, Adnan Polat, Kadir Topbaş, Allah Rahmet, Doğan Holding, cenaze töreni, Hüsnü Özyeğin, Veysel Eroğlu, cenaze namazı, Asım Kocabıyık, Borusan Holding, İstanbul Valisi, Mustafa Sarıgül, Bedrettin Dalan, Doğan TV Holding, Bülent Eczacıbaşı, Hüseyin Avni Mutlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Bakan Veysel Eroğlu, Arzuhan Doğan Yalçındağ,

  1. 1978 senesinden SSK girişim var - Ne zaman emekli olurum? - Ne kadar emekli maaşı alırım? - 44 YAŞINDA 5000 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  2. Ne zaman emekli olabilirim, askerlik borçlanması yapmam gerekiyor mu, gerekiyorsa, ne kadar öderim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  3. 3600 günle ne zaman emekli olabilirim? - SSK YAŞTAN EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  4. 1986 tarihli Sigorta girişim var - 1989/1990 yıllarında 18 ay askerlik yaptım - Askerliğimi borçlanmam gerekir mi? - KİMLERİN ASKERLİK BORÇLANMASI EMEKLİLİKTE İŞE YARAMAZ?
  5. Net Asgari Ücret Kaç Liraya Yükseldi? - 2013 BRÜT VE NET ASGARİ ÜCRET RAKAMLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
  6. Emekli aylığı bağlanırken hangi durumda son 7 yıl hesabı yapılmaz? - MALULEN EMEKLİLİK TALEBİNDE BULUNMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!
  7. 2 çocuk için doğum borçlanması yaparsam yaşlılıktan veya normal ne zaman nasıl emekli olabilirim? - EMEKLİLİKTE ESKİ YASAYA TABİ OLAN BAYANLAR!
  8. İşveren asgari geçim indirimini ödemiyorsa ne yapabilirsiniz? - ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ ALAMAYANLAR OKUSUN!
  9. 1982 yılında çalıştığımız yerden ödenmiş sigortamız çıkmadı şimdi ne yapmamız lazım? - SSK HİZMET TESPİT DAVASINDA ZAMAN AŞIMINA DİKKAT!
  10. Ne zaman emekli olurum aydınlatırsanız sevinirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  11. Emeklinin intibak farkları hangi tarihten itibaren emekli maaşlarına yansıtılacak? - İNTİBAK ZAMMINI BEKLEYEN EMEKLİLER OKUSUN!
  12. Hangi emekli ne kadar zam alacak? - İNTİBAK YASASI!
  13. Emeklilik şartları - SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİNİN ÖNEMİ - KADINLARIN DURUMU - ERKEKLERİN DURUMU - KADEMELİ EMEKLİLİK KOŞULLARINA TABİ OLANLAR - Şükrü KIZILOT yazdı!
  14. Sigortalılar lehine çıkan yeni düzenlemeler - BORÇLAR YAPILANDIRILIYOR!
  15. 1960 doğumlu babam ne zaman emekli olabilir? - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  16. İşe iade davası sonucunda işe başlatılmayan işçilerin bilgisine - TAZMİNAT HAKKI!
  17. Çalışan ve emeklililer için SGK Formları - 81 FORM VE DİLEKÇE ÖRNEĞİ!
  18. Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Durumu - SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  19. Emeklilik şartlarınızı değiştirmediğinden borçlanmaya gerek yok - GEREKSİZ ASKERLİK BORÇLANMASINA DİKKAT!
  20. Artık evinizi daha kolay yenileyebilirsiniz - HEMEN ÜCRETSİZ ÜYE OLABİLİRSİNİZ!
  21. Emekli olan bir vatandaş çalıştığı yerde sigortalı gösterilirse emekli maaşından kesinti yapılır mı? - ÇALIŞAN EMEKLİLERİN BİLGİSİNE!
  22. 5510 sayılı kanuna göre annem hem dul aylığı hem de kendi emekli aylığını alabilecek midir? - ÇİFT EMEKLİ AYLIĞI!
  23. Otomobil Kasko Hesaplama Aracı - EN UYGUN KASKO FİYATLARINI BULMAK İÇİN TIKLAYIN!
  24. Borçlanma bedeline ait ödeme makbuzunu emeklilik dilekçesi verilirken mi sunmamız lazım? - SGK HİZMET BORÇLANMASI YAPANLARIN BİLGİSİNE!
  25. Askerlik borçlanması ile ne zaman emekli olabilirim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com